It's time to

Start to garden

Cardamon begeleidt u bij de ontwikkeling en het onderhoud van uw tuin, bij de aanleg van uw moestuin en zelfs bij de installatie van uw tuinserre !

Onze missie

Be original, live differently

Bij Cardamon geven wij u een verstandig en gepersonaliseerd advies voor de aanleg van uw tuin!

Ons advies helpt u bij het creëren van een mooie, gemakkelijk te onderhouden tuin met planten die bij uw ruimte en persoonlijkheid passen.

Wij begeleiden u bij de keuze van de planten, op basis van hun grootte, kleuren, bloeiperiode en de beste combinaties mogelijk, zodat uw tuin uw dagen opfleurt, het hele jaar door.

Wij kunnen u ook helpen bij het kiezen van moestuinbakken en een serre.

 

Uw tuin

Onze diensten

Wij bieden een reeks standaard of op maat gemaakte moestuinbakken en plantenbakken aan voor in uw tuin of op uw terras te installeren.

Belgische tuinserres van het merk Filclair. Wij bieden meer dan veertig verschillende modellen aan, afhankelijk van uw budget en uw wensen.

Wij bieden u onze expertise aan in het onderhoud en de inrichting van uw tuin, evenals in de keuze en levering van uw planten.

Zwembaden

Wij vertegenwoordigen ook het merk Mattimmo van monohull zwembaden. Maak je nergens zorgen over, wij maken je droom waar.

Over ons

Waarom cardamon?

Kwaliteit van het werk

Er wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en de aandacht voor het afgewerkte werk.

Lokale onderneming

Werken met Cardamon betekent het ondersteunen van de lokale economie en de kortsluiting met 100% Belgische producten.

Stiptheid en tijdigheid

Stiptheid als een teken van respect naar onze klanten toe. De garantie dat het werk goed wordt uitgevoerd binnen de aangekondigde termijnen.

Wat we hebben uitgevoerd

Laatste prestaties

Installatie van uw moestuinbak en tuinserre, of de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Tevreden klanten

Klantbeoordelingen

"Als je op zoek bent naar een tuinman die hyperprofessioneel is, gedisciplineerd, serieus in zijn werk, aangenaam en vooral erg beschikbaar, vooral omdat hij in de buurt woont; aarzel dus niet en bel hem namens mij! "
Stephen Grunberg
"Benoit Damman kwam vorige week onze tuin verfraaien. Ik had contact met hem opgenomen naar aanleiding van een advertentie op de groep van de buren. Top! Meer dan zagen, stelde Benoit ons verschillende oplossingen voor onze bomen, struiken en haag voor, hij heeft geweldige ideeën en onze tuin is volledig getransformeerd. We zullen niet aarzelen om in de toekomst een beroep op hem te doen!"
Laure Blavier
"Ik adviseer u met klem de heer Benoit Damman die onze enorme hagen kwam snoeien, het was een heel moeilijke taak, maar onze hagen zijn nu prachtig, dank u! "
Ines Dewit